Zumba

Zumba™, Fitter en strakker

Zumba is een leuke effectieve manier om te werken aan je conditie en tijden deze les zal het lichaam ook een hoop calorieën verbranden. Ongemerkt 700 tot 900 calorieën verbranden! Voor het afvallen en de vetverbranding is de Zumba zeer geschikt. De Zumba-les vliegt voorbij zonder dat je het door hebt en boven alles is het een hele energierijke en gezellige les.

Na deze les voel je jezelf euforisch en zit je weer heerlijk in je vel. Een uur lekker swingen en los gaan met z’n allen met een vrolijke Zumba instructeur aan je zijde.

 

 

 

 

 

Opzwepende muziek

Zumba is een Latijns-Amerikaans geïnspireerde dansfitness die Latijnse en internationale muziek met swingende dansbewegingen combineert. Hierdoor ontstaat een dynamisch, leuk en effectief fitness systeem. Zumba zorgt er namelijk voor dat je op een leuke en effectieve manier kan werken aan je vetverbranding, conditie, coördinatie en flexibiliteit. Gedurende de hele Zumba-les krijg je een goede controle over je kern/torso - oftewel je buik-, rug- en beenspieren. Hierdoor creëer je strakkere buik en rugspieren. Je onderlichaam krijgt een totale ‘workout’. Je zult merken dat je been- en bil- spieren steviger en strakker worden en meer vorm krijgen. Iedereen kan met Zumba meedoen. De pasjes zijn gemakkelijk te volgen en naarmate je oefent, ga je de pasjes ook steeds beter beheersen.

Fun Factor

Het leuke aan de Zumba-les is de hoge ‘fun factor’ Heerlijke en vrolijke opzwepende muziek met verschillende Latijnse dansklanken en een mix van danspassen zoals Salsa, Menrengue, Samba, Hiphop, Cumbia, Reggaeton, Cumbia en de Flamenco. Onder begeleiding van een gecertificeerde groeplesinstructeur dansen en werken aan een betere conditie, sterkere spieren en dan nog volop calorieën verbranden. Kortom, dit is Zumba!

Een Zumba les volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles Zumba. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Trainingstijden Zumba
Klik hier voor het lesrooster.

Be fit with WestCoastGym!