Yoga-westland

Yoga

Yoga beperkt de fysieke invloed van stress op het lichaam. Dankzij de ontspannende werking van yoga zal er zich een daling van het stresshormoon cortisol plaatsvinden in het lichaam. Bijkomende voordelen voor het lichaam zijn een verlaging van de bloeddruk en het hartritme, een verbeterde spijsvertering en een verhoogde immuniteit. Verder verzacht yoga symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid.

Innerlijke rust

Yoga draagt bij aan pijnverlichting, lenigheid, verbeterde bloedcirculatie en een verbeterde ademhaling. Je creëert innerlijke rust en geeft je de concentratie en focus die je nodig hebt in het drukke leven van tegenwoordig!
   

Voor jong & oud

Yoga Strength: Yoga is geschikt voor alle mensen, ongeacht leeftijd, geslacht of conditie. Iedereen, jong en oud, kan yoga beoefenen. Yoga Strength is een groepsles met verschillende stijlen en vormen van beweging. De combinatie van Yoga, Tai Chi en Pilates vormen deze workout. Je lichaam is bezig met coördinatie en balans en dit creëert een gevoel van rust en kalmte. Je lenigheid en kracht worden ook op de proef gesteld tijdens deze Yoga les. Een gecontroleerde ademhaling en opperste concentratie van lichaam en geest. Zorgvuldig geselecteerde stretches en vormen van beweging op een rustgevende muziek die jou even alles laten vergeten. Yoga Strength is geen zweverige Yoga!

Westlandse nuchterheid en Yoga

Gezamenlijk werken aan lichaam en geest en de juiste balans in je hectische levensstijl zien te vinden. Met onze rustgevende Yoga instructeur vind je rust en kalmte gedurende deze 60 minuten. Heerlijk relaxt maar ook tegelijkertijd de inspanning op zoeken, zorgt dat deze Yoga les iedere keer weer een uitdaging en verheerlijking van lichaam en geest is.

WestcoastGym is gevestigd in Monster (Westland). Westlanders staan bekend om hun "doe maar normaal dan doe je al gek genoeg" mentaliteit. Uiteindelijk blijkt voor veel van hen de dat de Yoga lessen minder zweverig zijn dan verwacht. Zo vormen ze een zeer welkome afwisseling binnen de dagelijkse hectiek.

Een Yoga Strenght les volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles Yoga Strenght. Wil je voor een langere periode Yoga Strengh lessen volgen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden voor onze Yoga lessen.


Trainingstijden West Yoga Strength
Dinsdag 20:00 t/m 21:00
Vrijdag 10:00 t/m 11:00