Xco

Xco

Xco-training is een nieuwe manier om je spieren te trainen, in conditie te blijven en calorieën te verbranden. Xco draagt bij aan een beter uithoudingsvermogen, sterkere en strakkere buikspieren met ook focus op de onderrug. Oftewel het versterken van je core-stability. Na enige tijd zullen de Xco lessen het lichaam vorm gaan geven en zal ook het vetpercentage zakken.

Preventief

Je zal merken dat als je gevoelig bent voor blessures dat de Xco preventief kan zijn en dus blessures kan helpen voorkomen. Xco draagt ook bij aan een betere coördinatie en balans en een optimale verbranding van de calorieën. Kortom een groeples met benefits.Core workout Xco

Xco staat voor Xtreme Core. Een core-workout wil zeggen: je natuurlijk korset, dus voornamelijk je buik- en rugspieren. De Xco-trainer is een buis met daarin grit. Wanneer je de buis naar links schudt, komt het grit daar met vertraging achteraan. Elke beweging geeft hierdoor een extra belasting, wat door de ontwikkelaars 'Reactive Impact' wordt genoemd. Een Xco-Workout duurt 45 minuten en iedere minuut daarvan wordt optimaal benut. De Xco-groepsles is kort, effectief, eenvoudig, dynamisch en intensief. De conditie wordt optimaal getraind, spieren en bindweefsel worden getraind en er wordt een hoog aantal calorieën verbruikt. Deze groepsles is een verslavende mix van krachtige bewegingen op de laatste muziektracks.

Fun factor

De Xco-training is kort, effectief, simpel, voor iedereen toegankelijk en een fitness vorm met veel fun en power. In groepsverband werken in combinatie met de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt deze Xco-groepsles een onvergetelijke les. Trek je op aan je maatje naast je en geef alles wat je in je hebt! De instructeur die jou begeleid tijdens deze les is er om jou te motiveren en stimuleren!!

Een Xco groepsles volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles Xco. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Trainingstijden Xco
Donderdag: 20.00 - 20.45

Be fit with WestCoastGym!