Sporten

50+ Fit test

Sporten als je 50+ bent is net zo belangrijk als goed eten en drinken. Immers is bewegen het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking! Het aantal senioren dat aan sport doet, neemt toe. Onderzoekers benadrukken het grote belang van bewegen zowel binnen als buiten. Een actieve leefstijl is van groot belang voor de senioren, zij hebben duidelijk minder gezondheidsproblemen als ze regelmatig in beweging zijn. WestCoastGym biedt verschillende opties voor groepslessen als individuele begeleiding.

Op deze pagina vindt u de 50+ Fit test. We horen graag waar uw uitdagingen liggen en geven graag advies hoe we uw persoonlijke doelstellingen kunnen behalen.

Spierkracht

Zonder enige vorm krachttraining nemen de spieren in kracht en omvang af naarmate we ouder worden. Door inactiviteit kan een persoon van twintig jaar een halve pond per jaar aan spieren verliezen. Na de leeftijd van zestig kan deze afname verdubbelen. Met regelmatige spiertraining kun je dit verlies tegengaan en zelfs opnieuw opbouwen en dus versterken.

Fit & Fun voor ouderen

Sporten is goed voor u, op elke leeftijd. Maar vooral wanneer men ouder wordt is het belangrijk om te blijven bewegen om onder andere;
• Versteviging van botten en gewrichten en verminderen van botverlies
• Wapen tegen osteoporose en artrose
• Verbetert evenwicht en balans

Laden…