Overstapweken

De WestCoastGym Overstapweken! 💪

Overstappen is niet moeilijk! Het is vaak  gewoon makkelijk om te blijven zitten na al die jaren en niet verder te kijken. Kom uit je comfortzone en wellicht is het toch eens tijd om verder te kijken en dan wel bij WestCoastGym. Het meest complete sportcentrum van het Westland, want soms is het gras gewoon groener en beter onderhouden bij de buren.

Wellicht had je al enige tijd de intentie/behoefte om bij WestCoastGym te willen gaan sporten, maar zit je nog vast aan je huidige abonnement of had je toch nog je twijfels? Kies dan nu voor ‘veel’ fitness apparatuur, bewegingsvrijheid, hygiëne, gezelligheid, diversiteit en uitdagende groepslessen.

Wacht niet langer en kies voor abonnement bij WestCoastGym en maak gebruik van onze ‘WestCoastGym overstapweken’. Wij nemen jouw contract over en jij sport 4 maanden gratis! Profiteer van een korting van ruim € 175,-💰!

✅Overstappen is niet moeilijk!
✅Veel fitness apparatuur, bewegingsvrijheid, hygiëne, gezelligheid, diversiteit en uitdagende groepslessen.
✅Schrijf je uit, stap over en pak jouw € 175 korting💰!

Hoe werkt dit?

Schrijf je nu gelijk uit bij je huidige gym en kom bij ons langs met je bevestiging van je uitschrijving en neem een contract voor minimaal 12 of 24 maanden. Jouw abonnement bij ons start pas na je beëindiging van je overeenkomst bij je oude gym. Is je huidige abonnement nog niet afgelopen en wil je toch al graag bij ons komen sporten? Dan hoef je dus niet langer te wachten, want bij ons betaal je immers nog niet gelijk voor je lidmaatschap.  Dat is toch helemaal GOUD!

Overstappen & direct starten

Overstappen is nog nooit zo aantrekkelijk geweest en dan ook nog bij het sportcentrum waar de kwaliteit ten opzichte van de prijs veruit het voordeligst is.

Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur een mail naar info@westcoastgym.nl voor meer informatie. Ook kan je altijd langskomen om de overstap definitief te maken of bellen met 0174-247020. We zien je graag verschijnen!

Meer informatie of overstappen?

Laden…