Overstappen

Nog lid bij een ander sportcentrum, maar wil je graag sporten bij WestCoastGym? Wachten hoeft niet meer.

Stap direct gratis over!


Wil je niet wachten tot jouw langlopende abonnement bij een ander sportcentrum afloopt, maar direct aan de slag bij WestCoastGym? Maak dan gebruik van onze overstapregeling. WestCoastGym neemt nú 1 tot 2 maanden van je abonnement ergens anders over voor 0 EURO. Stap dus direct over!

WestCoastGym biedt jou veel ruimte en begeleiding. En... een grote diversiteit aan toestellen, waarbij met iedere spiergroep rekening is gehouden. Ook voor groepslessen, spinning en veel gezelligheid ben je bij ons aan het juiste adres.

Wist je dat we ook aparte groepslessen voor senioren aanbieden? WestCoastGym is er voor ‘jong en oud‘, bestaat pas sinds eind 2014 en is nu al een begrip in de regio Westland!

Dus... Wil jij direct gratis overstappen naar WestCoastGym? Klik hier voor het inschrijfformulier of meld je aan bij de balie.

Voorwaarden:
• WestCoastGym neemt 1 tot 2 maanden van uw abonnement over, afhankelijk van de duur van uw abonnement bij uw huidige sportcentrum. Bijv. Bent u nog 2 maanden lid bij een ander sportcentrum en schrijft zich nu al in bij WestCoastGym, dan nemen wij de kosten voor de eerste twee maanden van uw abonnement bij WestCoastGym voor onze rekening.
• Deze actie is alleen geldig wanneer u bij WestCoastGym een abonnement afsluit voor minimaal twaalf maanden.
• U dient een bewijs van uitschrijving in te leveren waarop staat vermeld wanneer uw abonnement bij uw huidige sportcentrum afloopt.