Grit Strength LesMills

Voordelen Grit Strength LesMills

Grit Strength is een vorm van HIIT, oftewel High-Intensity Interval Training. Het grote voordeel is dat het een korte, maar zeer effectieve training is waar het gehele lichaam bij wordt betrokken. Zowel kracht en conditie spelen een grote rol in deze groeples van LesMills. In 30 minuten gemiddeld 500 calorieen verbranden! Een aantal uren na de workout voel je nog de energie in je lichaam en ben je alert. Dit komt door de overtollige zuurstofconsumptie die je lichaam nog gebruikt na deze workout.

Dit proces zorgt voor een verhoging van je metabolisme en dat je uren na het sporten nog calorieën verbrandt oftewel een afterburn. Zeer effectief voor het afvallen en een optimale conditie opbouwen in korte tijd! GritStrength LesMills is de uitdagende en stoere 30 minuten workout van LesMills, die geschikt is voor iedereen die  super snel, super fit wilt worden!

Grith Strength

Grit Strength van LesMills kent net zoals de andere lessen van LesMills een vaste opbouw. De Grit Strength start gelijk met volle dosis van energie in combinatie met een versnelde warming-up die je hartslag direct laat stijgen. Na de warming-up is het tijd om je spieren flink aan het werk te zetten doormiddel van een smartbar, gewichten en een step. In de groepsles van Grit Strength staat het maken van zoveel mogelijk ‘gecontroleerde’ herhalingen op een zo hoog mogelijk tempo centraal!

Nadat je spieren zijn uitgeput gaan we aan de slag met de laatste onderdelen van de High Intensity Interval training. Je hartslag schiet omhoog en het zweet breekt aan alle kanten uit! Vervolgens doe je een stapje terug om je voor te bereiden op het laatste gedeelte van de workout. Je brengt je hartslag naar beneden en sluit af met een pittige core training. De Grit Strength van LesMills geeft zoveel voldoening en zal voelen als een ‘pushing tot the limit’ ervaring oftewel een ware overwinning! Doordat je zelf het gewicht van de smartbar bepaalt is Grit Strength geschikt voor iedere doelgroep.

Fun factor

Grit Strength geeft je door een combinatie van kracht- en conditietraining in slechts 30 minuten een fullbody workout! In groepsverband samen werken onder leiding van een gecertificeerde groepslesinstructeur wordt er met een minimale tijdinvestering, een maximaal resultaat behaald én zal je het uiterste uit jezelf halen. De instructeur motiveert, stimuleert en enthousiasmeert jou tijdens deze Grit Strength. De variatie en de opbouw van deze groepsles zorgt er voor dat de lessen leuk blijven!

Een Grit Strength training volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles Grit Strength. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

 

Trainingstijden
Maandag 08.45 – 09.15
Dinsdag 08.45 – 09.15
Woensdag 18.00 – 18.30
Vrijdag 10.15 – 10.45

 

Be fit with WestCoastGym!