FitCross

 

Intensieve oefeningen

Fitcross is een combinatie van fitness, atletiek en gewichtheffen. Aan de hand van korte en intensieve oefeningen in een bepaalde circuitvorm wordt het héle lichaam getraind om eenzijdige spierontwikkeling voorkomen. FitCross is dynamisch en is een leuke les met veel afwisseling. ´Fitcrossen´ kan íedereen en het levert razendsnel resultaat op. Onze FitCross (les) wordt gegeven in groepsverband. Het is enorm leuk om met een groep te trainen. Je kan elkaar ondersteunen, aanmoedigen en verder helpen. FitCross: Verbetering van de algehele conditie en kracht door krachttraining te combineren met cardio-oefeningen!!


Voordelen van FitCross

Een effectieve methode om in korte tijd het uithoudingsvermogen te verbeteren en krachttoename te ontwikkelen. FitCross draagt ook bij om in korte tijd de nodige kilo’s kwijt te raken, oftewel toename van de vetvrije massa en een daling van het vetpercentage. Fitcross helpt in enige mate de spiermassa toe te laten nemen, maar is daarin minder effectief dan een programma dat speciaal op spiergroei is gericht. Als spiergroei de doelstelling is, dan is fitness een betere optie.

Fun factor

Fit worden is is natuurlijk heerlijk, maar laten we ook de fun-factor niet vergeten, want FitCross is gewoonweg heel erg leuk om te doen. Pas op!! FitCross kan verslavend zijn. In groepsverband werken we aan de fitheid van onze lichaam en geest. Elkaar stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, maar ook te blijven halen. Trek je op aan je maatje naast je en geef alles wat je in je hebt. De instructeur die jou begeleid tijdens deze les is er om jou te motiveren, stimuleren en te corrigeren!!

Een FitCross training volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles FitCross. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Trainingstijden
Maandag 19.00 - 19.45
Woensdag 20.00 - 20.45


Be fit with WestCoastGym!