FiftyFit

FiftyFit

Sporten als je 50+ bent is net zo belangrijk als goed eten en drinken. Immers is bewegen het goedkoopste medicijn met de gezelligste bijwerking! Ben je iets ouder en is competitiesport niet meer haalbaar, maar je wilt wel graag met leeftijdsgenoten in de zaal bewegen, dan is onze FiftyFit-les misschien een uitdaging voor jou! Het aantal senioren dat aan sport doet, neemt toe. Onderzoekers benadrukken het grote belang van bewegen zowel binnen als buiten. Een actieve leefstijl is van groot belang voor de senioren, zij hebben duidelijk minder gezondheidsproblemen als ze regelmatig in beweging zijn.Fun factor

De FiftyFit les is een les van 45 minuten, beginnend met een warming-up op gezellige muziek. Niet al te ingewikkelde pasjes, maar gewoon lekker bewegen. Daarna volgt er een total work-out, eindigend met de cooling down. Het met elkaar bewegen geeft een “samen sterk” gevoel en bevordert de sociale contacten. Kom naar de FiftyFit-les en ervaar zelf de gezelligheid! Be fit with WestCoastGym!

Een FiftyFit training volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles FiftyFit. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden. Ben je 50 jaar of ouder ontvang je tevens 15% korting op je lidmaatschap bij WestCoastGym.

Trainingstijden
Dinsdag 10.00 - 10.45


Be fit with WestCoastGym!