Fat Attack

Fat Attack

Fat Attack is goed voor een verbranding van 600 tot 800 calorieën per les te verbranden. Fat Attack is uiterst geschikt om lichaamsvet te verliezen en draagt dus bij om gewicht te verliezen. Voor het afvallen is deze groepsles een echte topper! Verbetert je kracht en je algehele conditie! Kortom een leuke les die geschikt is voor iedereen. Wil jij alles uit jezelf halen, dan is deze les echt wat voor jou.

Deze groepsles is een 60 minuten durende workout waarbij de intensiteit erg hoog ligt. Doordat alle spiergroepen aan bod komen, train je je hele lichaam. Je metabolisme werkt harder, waardoor je uren na de workout nog vet verbrandt.


Afvallen door aan te vallen

Fat Attack: Een groepsles om in korte tijd te werken aan je kracht, algehele fitheid en lichaamsvet te verbranden. Fat Attack is de groepsles waar je de strijd aangaat met jezelf. Door een combinatie van verschillende kracht- en cardio oefeningen is deze workout geschikt voor sporters van alle niveaus. Door een grote variatie aan oefeningen is geen enkele Fat Attack les hetzelfde, wat de les altijd weer een verrassing maakt!

Fun factor

Fat Attack is in groepsverband werken aan je kracht en je algehele fitheid. Met veel fun, maar vooral ook power sleep je elkaar door deze workout heen. De diversiteit in oefeningen en een motiverende instructeur tilt iedere les naar een higher level. Trek je op aan je maatje naast je, geef alles wat je in je hebt en ga voldaan de deur uit.

Trainingstijden
Maandag 9:00 t/m 10:00
Dinsdag 19:00 t/m 20:00
Vrijdag 9:00 t/m 10:00


Be fit with WestCoastGym!