West Bootcamp

Bootcampen bij WestCoastGym

Bootcamp is een leuke manier om veel calorieën te verbranden. Tijdens de bootcamp les wordt er gemiddeld zo’n 500 tot 800 calorieën verbrand. Er is sprake van optimale vetverbranding en spieropbouw. Het voordeel bij bootcamp is dat iedere les weer anders is en een leuke uitdaging is. Je daagt jezelf iedere les weer opnieuw uit en met onze bootcamp instructeur aan je zijde worden er iedere keer weer grenzen verlegd.

In een korte tijd fit worden mits de lessen trouw gevolgd worden!! Een bootcamp is een spierversterkende trainingsmethode uitgevoerd in teamverband onder professionele begeleiding van een fitnessinstructeur. Het doel is om de kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Voordelen

Bootcamp is een combinatie van krachtuithoudingsvermogen en conditionele training. Iedere bootcamples is gevarieerd en uitdagend. Dit zorgt er namelijk voor dat je je lichaam op verschillende manieren kan blijven prikkelen! Zowel conditie, kracht, coördinatie en stabiliteit komen aan bod. Gezamenlijk op een leuke manier werken aan verschillende doelstellingen. Bij een bootcamptraining wordt er gebruik gemaakt van je eigen lichaamsgewicht en verschillende materialen, maar geen fitnessapparaten. De bootcamplessen zijn toegankelijk voor sporters en niet-sporters! Bevordert je geestelijke gezondheid en lichamelijke toestand.

Fun factor Bootcamplessen


Bootcamp is in groepsverband werken aan je doelstellingen met een hoge ‘fun factor’. Trek je aan elkaar op en ga de uitdaging aan tijdens deze les. De instructeur motiveert, stimuleert en enthousiasmeert jou tijdens deze bootcamp. De variatie zorgt er voor dat de lessen leuk blijven! De bootcamplessen vinden binnen plaats op onze indoor grasmat, maar bij goed weer gaan we ook regelmatig naar buiten.

Een Bootcamp les volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis Bootcamp les. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Trainingstijden Bootcamp

Dinsdag: 8.45 - 9.30
Woensdag: 9.30 - 10.15
Donderdag: 9.00 - 9.45
Zaterdag 9.00-9.45

Be fit with WestCoastGym!