BodyPump

BodyPump LesMills

Helpt je 600 calorieën per les te verbranden en lichaamsvet te verliezen wat bijdraagt aan het afvallen. Verbetert je kracht en algehele conditie. Vormt en toont je spieren! Verbetert je botdichtheid (helpt botontkalking te voorkomen). Het maakt je sterk en geeft zelfvertrouwen. BodyPump: Een effectieve methode om in korte tijd te werken aan je krachttoename en uithoudingsvermogen, waarbij het hele lichaam wordt aangesproken.

BodyPump van LesMills is de originele barbell les die gegeven wordt in groepsverband en die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls.

Muziek en choreografie

Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtskeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft - en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma's, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie. 1 Bij de warming-up bij BODYPUMP start je met lichte gewichten, om je lichaam in beweging te krijgen. 2 Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn aan beland. 3 De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

Fun factor

BodyPump is in groepsverband werken aan je kracht en uithoudingsvermogen! Door de grote spiergroepen te verbeteren en zoveel mogelijk calorieën te verbranden wordt een maximaal effect behaald. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Elkaar stimuleren om het uiterste uit jezelf te halen, maar ook te blijven halen. Trek je op aan je maatje naast je en geef alles wat je in je hebt. De instructeur die jou begeleid tijdens deze les is er om jou te motiveren, stimuleren en te corrigeren!! Deze reguliere groepsles duurt 60 minuten.

Een BodyPump training volgen?

Download onze Workoutpas en laat ons weten wanneer je langskomt. We zien je dan graag verschijnen tijdens een gratis proefles BodyPump. Ben je overtuigd dat je gedurende een langere periode fitter wilt worden, je conditie wilt verbeteren of afvallen? Dan vind je hier de tarieven en de mogelijkheid om je aan te melden.

Trainingstijden
Maandag 20.00 - 21.00 Woensdag 20.00 - 21.00
Zaterdag 8.30 - 09.15

Be fit with WestCoastGym!