Bijzondere make-over op 12 mei

Donderdag 12 mei is de make-over van Sandra. Zij kwam ruim een jaar geleden bij ons sporten met een helder doel: Afvallen! Nu Sandra bijna zover is vinden we dat het tijd is om haar te belonen met een make-over. Aanstaande donderdag is een grote dag voor Sandra en alle medewerkers van WestCoastGym. Lees hier het verhaal van Sandra.

8 April 2015, mijn eerste afspraak bij WestCoastGym, zal het mij hier lukken om van mijn kilo’s af te komen?
Wat een enthousiaste trainers, en de drempel die ik voor mijzelf zo hoog had gemaakt was er helemaal niet! Echt een sportschool voor iedereen. Veel bekende gezichten, iedereen motiveert en helpt elkaar, zo mooi om te zien!
Robert wordt mijn vaste trainer die iedere maand een nieuw trainingsschema voor mij in elkaar zet. Een trainingsschema aangepast aan mijn doelen, iedere maand weer nieuwe uitdagingen. Alle oefeningen en apparaten legt hij duidelijk uit en doet hij voor, hij kijkt of ik ze goed uitvoer (om blessures te voorkomen) en motiveert mij
als alles zeer doet of als ik denk dat ik echt niet meer kan nog een paar keer door te gaan: KNALLEN dus! En wat voelt dat goed.

16 april 2015, mijn eerste afspraak bij Sam van Voedingsadvies Westland.
Ongemakkelijk en onzeker ga ik naar de afspraak, maar wat een fijn gesprek! Sam verteld over voeding, stelt mij op mijn gemak en we praten over mijn doel. Ik wil graag 25kg! afvallen, gelukkig is dat zeker goed haalbaar volgens Sam. Sam geeft mij voorbeelden mee van wat ik zoal kan eten op een dag, ook wat recepten én de opdracht om opzoek te gaan naar tussendoortjes van 100/150 calorieën. Vooral dit laatste heeft mij ontzettend bewust gemaakt van wat ik eet. Ook vraagt Sam of ik wil dat we alle metingen doen, waarop ik antwoord; doe maar, na vandaag zien we als het goed is alleen maar verbetering!
Iedere maand hebben wij een afspraak en wat geeft het een goed gevoel om te zien dat er weer kilo’s en centimeters vanaf zijn!

In het afgelopen jaar heb ik zeker ook mijn dip-momentjes gehad, heel fijn om dan van Maarten, jeroen en Robert te horen dat zij deze momenten ook kennen, dat dit er echt bij hoort en dat je er even doorheen moet. En dat zij dan zeggen: maar kijk San wat je al bereikt hebt en hoe goed je bezig bent! Wat waren deze gesprekjes belangrijk voor mij mannen! Zonder jullie was ik nooit zover gekomen! Van een niet-sporter ben ik een sporter geworden die als ze niet 3x per week kan trainen onrustig wordt…

En nu ik bijna mijn doel bereikt heb wordt ik verwend met een make-over, echt veel te gek! Ik heb nog geen idee wat er allemaal gaat gebeuren, maar ik ga
er zeker van genieten!

Het afgelopen jaar heb ik veel nieuwe, enthousiaste mensen leren kennen waar ik veel van geleerd heb, én een leuke sportmaat gevonden, mocht je nog
twijfelen, wil je ook je kilo’s kwijt, ben je op zoek naar een sportschool met super gemotiveerde trainers? Hak de knoop door en kom naar WestCoastGym!