Team & Personal Trainers

WestCoastGym

WestCoastGym oprichters Jeroen van der Wal en Maarten van der Pot bleken een gemeenschappelijke interesse te hebben. Beiden volgden ze de opleiding tot Personal Trainer en een passie te hebben voor sport, voeding en fit worden en blijven. Ze besloten de koppen bij elkaar te steken en de handen uit de mouwen voor de ontwikkeling van een sportschool 2.0 in Westland. Een ruime sportschool met een huiselijke sfeer waar de kwaliteit van zowel apparatuur, trainers en een breed aanbod de boventoon voert.

inspanningen beloond

In 2014 werden alle inspanningen t.b.v. financiering en promotie beloond. WestCoastGym kreeg groen licht voor het ombouwen van het bedrijfspand aan de Vlotlaan in Monster. Na een lang traject, het schrijven van een ondernemingsplan en het langsgaan van vele huishoudens om te peilen hoe de behoefte was voor een nieuwe sportschool, was het in december 2014 dan eindelijk zo ver; De opening van WestCoastGym.

Onze trainers

Binnen WestCoastGym zijn inmiddels 8 trainers actief met elk hun eigen passie en specialisme. Welke dat zijn? We stellen ze graag even voor!